Ansgarskolorna är en modern skola med höga resultat i en varm studiemiljö. Sedan starten 1985 har LOKS vuxit till nio skolenheter med förskolor, grundskolor, särskolor och gymnasium med totalt ca 800 elever och 150 anställda.S kolorna ligger på olika ställen i och runtomkring Uppsala men genomsyras alla utav samma mål; att värna om varje barn och elevs utbildning, trygghet och värdegrund.

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ KÄLLSKOLAN

Källskolan grundades läsåret 2003/04 i Årsta. Idag är skolan belägen på samma skolområde som Trädgårdsskolan på Axel Johanssons gata. Skolan har plats för ca 150 elever i årskurserna F-3.
På Källskolan arbetar vi utifrån en känsla av gemenskap och samarbete där eleverna känner sig trygga och har utrymme att utvecklas. Vi anser att kunskap är viktigt och det visar sig i hög måluppfyllelse hos eleverna. Genom våra gemensamma sångsamlingar, frilufts-, pyssel- och bytardagar har vi uppskattade traditioner där eleverna samarbetar över åldersgränserna.

Ann-Sofi Ahlgren
Rektor

Vi har ofta temadagar och olika upptåg. Hattdagen var en favorit hos eleverna! Då fick alla elever och personal bära hatt till skolan, en man hade hemma eller gärna gjord för tillfället.
Kreativitet och originalitet belönades självklart!

ANSÖK IDAG

X