Sagt om skolan

Om Ansgargymnasiet

Ansgargymnasiet gav mig mycket i förhållande till livet, som till exempel att vara källkritisk och inte tro på allt man hör och läser.

Eline Dahlhoff, konsertpianist

sara-woodrowGymnasiet betydde väldigt mycket för mig. Speciellt konstlektionerna. Lärarna investerade sin kunskap och kärlek hos oss elever och jag är jättetacksam för mina 3 år på Ansgargymnasiet.

Sara Woodrow (smäm), designer och konstnär

 

 

Personalen i skolan valde att se potentialen i mig och hjälpte mig när jag behövde hjälp, om jag bad om det. När jag bemötte lärarna med respekt var det just vad jag fick tillbaka – respekt.
Skolan belönade hårt arbete genom att ge betyg som motsvarade arbetsresultatet och genomförandet. Med hjälp av det jag fick med mig från skolan kunde jag studera och bli pilot under gymnasiet, samtidigt som jag läste naturprogrammet, vilket jag är väldigt glad över!

Isac Leimar, pilot

simon-hornqvistAnsgargymnasiet gav mig inte bara den kunskapen jag behövde för att lyckas i skolan utan gav mig även grunderna för att lyckas i livet.
Många av de grundläggande värderingarna jag står för utvecklades under gymnasietiden och har lett till att jag idag driver flera framgångsrika företag.

Simon Hörnqvist, VD Cefas